Over ons

Notariskantoor Welkers & Wardenaar is een voortzetting van de sinds het jaar 2000 aan de Hoep 2a te Schagen gevestigde notariskantoor Wardenaar & Korvezee. Na de benoeming van Niels Welkers tot notaris en de pensionering van Cees Korvezee, is de naam van het kantoor per 1 januari 2013 gewijzigd. Franck Wardenaar is verbonden gebleven aan het kantoor.

Ondanks dat het kantoor pas in 2000 is gestart aan de Hoep zijn de namen Cees Korvezee en Franck Wardenaar al reeds sinds de jaren ’70 van de vorige eeuw een begrip in het notariaat. Beiden zijn vele jaren verbonden geweest aan het kantoor van notaris Schellekens te Schagen als notarisklerk en (kandidaat-)notaris. De binding met Schagen gaat overigens nog veel verder terug omdat zowel Franck Wardenaar als Niels Welkers zijn geboren en opgegroeid in (de omgeving van) Schagen.

Inmiddels is het kantoor uitgegroeid tot een van de grotere kantoren in de regio. Met vier juristen en zeven medewerkers is het kantoor in staat om op alle rechtsgebieden (onroerend goed, familierecht en ondernemingsrecht) een degelijke gesprekspartner te zijn.

 

CONTACT

0224-27 23 50

info@notariswelkers.nl

Hoep 2a
1741MC
Schagen